Arhiv razmer GPS podatki   Napiši obvestilo    Prijava  Gorniški oglasi e-Gora  TK Gora  Skala
torek 30.november 2021 - 03:12 i Informacije

Razmere v gorah

RSS podatki
Vseh zadnjih 20 prispevkov
Iskanje po bazi podatkov

Prispevki zadnjega meseca: (34)Ojstrnik, trikrat (Marijana_&_Marko, 02.03.2017)

Cesta je za smuko fuč, komaj sva se pridričala do avta, odsekoma po rokah, malo celo peš. Na SZ strani Ojstrnika pa je snega več kot dovolj za res krasno smuko. Trikrat sva ponovila spust, vsakič z grebena, in iskala različne variante spusta, tako da je sedaj pobočje že precej zorano, pa čeprav sva bila po sneženju edina smučarja. Pri zadnjem spustu se je sneg že ojužil, a užitka ni motilo.

Opozorilo: babje pšeno je zgleda "povsod". Na Zelenici, Kamniti lovec, Ojstrnik, verjetno je podobno tudi drugod. Pred sneženjem je padalo babje pšeno. Previdno.

In še izkašljala bi se rada, kar je preveč, je pa res preveč. Dva nadebudna mladca, ki slišita na ime Marijana & Marko, poskušata igrati vrhovnega razsodnika in vsem po vrsti solita pamet. Obregnila sta se ob Franceta, Igorja ... in se norčujeta iz poštenih ljudi. Zdaj je pa res dovolj tega, nekdo ju mora spraviti na realna tla. Pa niti fotografirati ne znata, čeprav se hvalita. Njune fotke so primerne dobsedno za nič, zanič so. Naj se učita od boljših!

Več zanič fotk na: http://www2.arnes.si/~mcuder/ture_dnevnik.html

"Na koncu sva ugotovila, da je bilo res lepo in da je bila izbira cilja, kot vedno, prava."
Ocena je simbolična in morda ne odraža dejanskega stanja.

---manus
54.144.55.253 (0)
138250(103506,19215,15529)Sistem Gora
Copyright 2004 - FranceS