Arhiv razmer GPS podatki   Napiši obvestilo    Prijava  Gorniški oglasi e-Gora  TK Gora  Skala
sreda 20.februar 2019 - 04:42 i Informacije

Razmere v gorah

RSS podatki
Vseh zadnjih 20 prispevkov
Iskanje po bazi podatkov

Prispevki zadnjega meseca: (76)Križ (izgubljeni cepin) (Peter_UL, 08.05.2018)

Rekli so, da bo sončno in smo vzeli še lanski dopust, da ne bi šel vnemar za kakšno morje, pospravljanje stanovanja ali podobne neumnosti.

Že na poti proti slapu nas je presenetil velik plaz, ki je obetal vsaj 200 višinskih metrov smuke skoraj do avta. Udarili smo naravnost čezenj, še dvajset minut do slapu in bili smo na snegu, podobno kot vsako leto. S to razliko, da ni bilo potrebno iskati prehodov skozi ruševje. Vse je že od začetka pa do samega vrha dobro zalito. Sneg je zbit, južen, a se ne predira. Dovolj ga bo za vse užitkarje vsaj še 14 dni.

Na samem vrhu kaj prida sonca ni bilo, raje megla, kar pa je tudi edino, kar gre pripomniti k današnji izvrstni smuki. Poskusili smo izkoristiti še spodnji plaz pa smo se bolj spotikali kot smučali.

Ob prevelikem navdušenju nad smuko naš smučar Borut ni opazil, da je med rintanjem izgubil cepin. Na tem mestu bi povedal, da je Borut en fejst fant, ki je bil do danes ponosen lastnik novega Camp cepina. Torej, če se najde kakšna usmiljena duša, ki ima doma že preveč cepinov, naj se javi na moj mejl, ali pa pokliče ubogega Boruta na 040272574.

Matr, je blo dobr. Borut, Rado in Peter.


GPS  GPS podatki*** pico
RazmereVsebina.php - V190204/2(frances@krim)
RazmereMenu.html - (1902200300)
Vsebina/Obv14121Sistem Gora
Copyright 2004 - FranceS