Arhiv razmer GPS podatki   Napiši obvestilo    Prijava  Gorniški oglasi e-Gora  TK Gora  Skala
ponedeljek 18.februar 2019 - 15:06 i Informacije

Razmere v gorah

RSS podatki
Vseh zadnjih 20 prispevkov
Iskanje po bazi podatkov

Prispevki zadnjega meseca: (82)Vrh Strmali (Miha_D., 28.01.2018)

Turno smučarski organ (v nadaljevanju TSO) v sestavi Sonja, Živa, Mira, Aleš, Boštjan in Miha, pristojen za meddržavno načrtovanje, izvajanje, nadzorovanje, urejanje in upravljanje turne smuke na podlagi 1. člena, 2. odstavka in 3. alineje lastne Volje (Rojstni listi SFRJ, št 1-6, letniki 1958 – 1969) izdaja naslednji ugotovitveni

SKLEP

V dokazno ugotovitvenem postopku je bilo nedvoumno izkazano, da so glavni udeleženci in stranske udeleženke ob 10,03 uri pričeli vršiti turno smučarski postopek na Nevejskem sedlu (parkirišče, parc. št. 1/1 k.o. Nevejsko predmestje). Skladno z zakonom varnosti turno smučarskega prometa in TKG uredbe o rabi pristopnih smučin na površinah, rezerviranih za turno smučarski promet, so preko planine Pecol v čudovitem sončnem vremenu ob 13,07 dosegli Vrh Strmali (parc. št. 2/1 k.o. Poliški Špik). Tozadevno je bilo procesu geodetske izmere pravnomočno in dokončno potrjenih 7 km hoje in 1100 m vzpona. Stranke v postopku so se tam zadržale pol ure in po ISO standardu 2812018 o optimalnem vnosu hranilnih snovi v životec turnega smučarja izvedle fazo enostavne in razširjene regeneracije s kulinaričnimi sestavinami različnih agregatnih stanj, senzorično-organoleptičnih lastnosti in kaloričnih vrednosti. Po 1. In 2. členu pravilnika o izvajanju levega in desnega zasuka smuči v putrčku so pričeli z realizacijo ritmične dejavnosti desnega in levega zavoja. Topogledno izvajanje je udeležence privedlo v posebno, po izvedencu psihiatrične stroke nedvoumno potrjeno psihopatološko stanje, kombinirano s sladostrastnim vzdihovanjem in očitnimi znaki turno smučarskega orgazma, vezanega na špricanje putrčka izpod smuči do nivoja reproduktivnih organov. Izvedenec notarsko overjeno potrjuje, da so zgoraj omenjene reakcije značilne za idealne turno smučarske razmere, ki jih gre zato šteti v olajševalno okoliščino pri presoji razsodnosti ravnanja turnih smučarjev. Udeleženci so v fazi očitno zmanjšane turno smučarske prištevnosti nadaljevali z afektiranim štepanjem zavojev do Pl. Pecol in spustne smučine vlekli do svojega registriranega in homologiranega motornega vozila.
Ugotovitveni sklep o uživaški turni smuki je pravnomočen, dokončen, brezpriziven in eksekutabilen. Pritožbo, ki ne zadrži izvršbe, je ustno na zapisnik vložiti v roku treh dni in kolkovati z 10 bitcoini upravne takse.
GPS  GPS podatki*** pico
RazmereVsebina.php - V190204/2(frances@krim)
RazmereMenu.html - (##########)
Vsebina/Obv13520Sistem Gora
Copyright 2004 - FranceS