RSS podatki
Vseh zadnjih 20 prispevkov
Iskanje po bazi podatkov
Novejši prispevki: (30)
- MTB / Pale di San Martino (Status_connected, 10.08.2025)
- Cima dei Bureloni 3130 (Status_connected, 09.08.2025)
- Torre Diamantidi 2842 / Latemar (Status_connected, 08.08.2025)
- Morra de Lechugales 2444 (Status_connected, 28.06.2025)
- Vega Urriellu 1902 (Status_connected, 27.06.2025)
- Picu Cotalba 2026 (Status_connected, 26.06.2025)
- Ruta del Cares (Status_connected, 24.06.2025)
- Peña Vieja 2617 / Picos de Europa (Status_connected, 23.06.2025)
- Mittlerer Bärenkopf (Damjan_S., 21.06.2025)
- Hohe Riffl (Damjan_S., 21.06.2025)
- Johannisberg (Damjan_S., 21.06.2025)
- Torkarspitze 2574 (Status_connected, 12.06.2025)
- Creta Forata 2462 (Status_connected, 11.06.2025)
- Capolago 2554 (Status_connected, 10.06.2025)
- Nebelkareck 2535 (Status_connected, 31.05.2025)
- Schwarzhorn (Vital, 25.05.2025)
- Teme (Damjan_S., 25.05.2025)
- Kanjavec (Damjan_S., 25.05.2025)
- Festvågtind / otok Austvågøy (Status_connected, 20.05.2025)
- Pod Lopo (Matjaž, 19.05.2025)
- Mannen 400 (Status_connected, 19.05.2025)
- Volandstinden 457 (Status_connected, 18.05.2025)
- Stornappstinden 740 / otok Flakstadøya (Status_connected, 17.05.2025)
- Tindstinden 490 (Status_connected, 16.05.2025)
- Ryten 545 (Status_connected, 15.05.2025)
- Munken 797 (Status_connected, 14.05.2025)
- Reinebringen 484 (Status_connected, 13.05.2025)
- Matmora 787 / Austvagøya (Status_connected, 12.05.2025)
- Fløja 590 / Lofoten (Status_connected, 11.05.2025)
- Križ (Gabro, 11.05.2025)
|
Vceraj sva se z Marjanim odpravila na Jezersko. Dan je bil krasen, razmere v hribih pa so prav tako dobre, le sonca na poti do koče na
Ledinah ne vidiš. Razmere za smučat so božanske, prav tako je za pristop priporočljiva hoja s smučmi (Marjan je gazil do pasu). Gornji del ture od
koče do Žrela je ideale, sam pršič. V Žrelu je prav tako veliko pršiča, vendar ne izgleda plazovito in je za smučanje zelo dobro, le včasi pod smučmi
zaškrta kaka skala. Pa saj so smuči zato, da jih uporabljamo. V spodnjem delu se ponekod že dela mala skorja, vendar je še vedno večino pršiča.
Uživajte v pršiču! LP Andrej
andrej.mesner@kiss.uni-lj.si
|