RSS podatki
Vseh zadnjih 20 prispevkov
Iskanje po bazi podatkov
Novejši prispevki: (30)
- Zvoh (Damjan_S., 26.11.2025)
- ZVOH (Jure_Munda, 26.11.2025)
- mojčin dom vitranc (Matjaž, 23.11.2025)
- Kosmatica (Čeha, 22.11.2025)
- krvavec (Matjaž, 21.11.2025)
- triangel (Matjaž, 18.11.2025)
- Baumbachspitze (Matjaž, 09.11.2025)
- krvavec (Matjaž, 27.10.2025)
- Vorderer Verdinser Platenspitze 2680 (Status_connected, 12.10.2025)
- Spronser Rötelspitze 2625 (Status_connected, 11.10.2025)
- Collecchio 2957 (Status_connected, 10.10.2025)
- krvavec (Matjaž, 06.10.2025)
- Creta di Aip 2279 (Status_connected, 28.09.2025)
- Hohe Geige 3395 / Ötztalske Alpe (Status_connected, 18.09.2025)
- Cornone di Blumone 2843 (Status_connected, 08.09.2025)
- Monte Vioz 3645 & Cima Linke 3631 (Status_connected, 07.09.2025)
- Cima Monticello 3161 & Cime di Pietra Rossa 2867 (Status_connected, 06.09.2025)
- MTB / Pale di San Martino (Status_connected, 10.08.2025)
- Cima dei Bureloni 3130 (Status_connected, 09.08.2025)
- Torre Diamantidi 2842 / Latemar (Status_connected, 08.08.2025)
- Morra de Lechugales 2444 (Status_connected, 28.06.2025)
- Vega Urriellu 1902 (Status_connected, 27.06.2025)
- Picu Cotalba 2026 (Status_connected, 26.06.2025)
- Ruta del Cares (Status_connected, 24.06.2025)
- Peña Vieja 2617 / Picos de Europa (Status_connected, 23.06.2025)
- Mittlerer Bärenkopf (Damjan_S., 21.06.2025)
- Hohe Riffl (Damjan_S., 21.06.2025)
- Johannisberg (Damjan_S., 21.06.2025)
- Torkarspitze 2574 (Status_connected, 12.06.2025)
- Creta Forata 2462 (Status_connected, 11.06.2025)
|
Vceraj sva se z Marjanim odpravila na Jezersko. Dan je bil krasen, razmere v hribih pa so prav tako dobre, le sonca na poti do koče na
Ledinah ne vidiš. Razmere za smučat so božanske, prav tako je za pristop priporočljiva hoja s smučmi (Marjan je gazil do pasu). Gornji del ture od
koče do Žrela je ideale, sam pršič. V Žrelu je prav tako veliko pršiča, vendar ne izgleda plazovito in je za smučanje zelo dobro, le včasi pod smučmi
zaškrta kaka skala. Pa saj so smuči zato, da jih uporabljamo. V spodnjem delu se ponekod že dela mala skorja, vendar je še vedno večino pršiča.
Uživajte v pršiču! LP Andrej
andrej.mesner@kiss.uni-lj.si
|